Hoitola Mantra

Palvelut

Aromahoito

60 min 59 €

Hoito tehdään pääosin jalkateriin ja selkään hoitopöydällä. Aromaattisessa hoidossa tehostetaan immuuniteettia ja aineenvaihduntaa useilla niihin suuntautuvilla eteerisillä öljyillä sekä rentoutetaan kehoa akupainannalla ja mukailemalla Lakota-intiaanien sulkasivelyhoitoa. Selkään ja niskahartia-seudulle tehdään myös rentouttava hieronta öljyjen kera.
 
ESTE HOIDOLLE
Raskaus, imetys.  Niskavammat (mainitse), verisuonitukokset, sydänsairaudet, vakavat sairaudet esim syöpä, vaikeat ihosairaudet, ihotulehdukset tai allergiat yrteille; meirami, timjami, oregano, piparminttu, basilika.
Aromahoito
Bambuhieronta

Bambuhieronta

Koko keholle 60 min 65 €

HYÖDYT
Bambuhieronta on tehokas ja kokonaisvaltainen hoitomuoto jossa eri pituisilla  bambukepeillä käsitellään koko keho. Hoitoon sisältyy myös venytyksiä. Voidaan tehdä hyvinkin kehonhuollollisesti tai halutessa myös kevyesti sivellen.

Hoitomuodolla on pitkäkestoinen stressiä ja lihasjännityksiä lievittävä vaikutus ja se aktivoi myös verenkiertoa ja nestekiertoa. Hoidossa käytetään ravitsee bambuöljyä ja -voidetta.

ESTE HOIDOLLE
Syöpä ja muut vakavat sairaudet, kerro tekonivelistä ja vammoista, suonikohjut vain sivellen, tarttuvat ihosairaudet, tulehdustilat ja flunssaoireet ja raskaus.
 
MUUTA
Bambukeppi-hieronta on peräisin Kiinasta, Indokiinasta ja Thaimaasta

Guasha

Koko keholle 90 min 65 €

TERVEYSVAIKUTUKSET:
Koko kehon käsittely Gua Sha-lastoilla ja kammoilla sivelemällä ja rapsuttelemalla. Tehostaa hyvin nestekiertoa ja verenkiertoa Rentouttaa niin lihaksia kuin mieltä. Keholle napakampi, kasvoille tarkoituksena lihasten rentouttaminen ja jännitystilojen purku sekä mikroverenkierron parantaminen, kiinteyttäminen ja pöhötysten poistaminen.

ESTE HOIDOLLE / KONTRAIDIKAATIOT:
Raskauden eka kolmannes, irtoluomet joita ei voi kiertää, vakavat sairaudet kuten syöpä tai vaikea diabetes, hyvin ohut iho, tulehdussairaudet, tuoreet vammat ja venähdykset, märkivä atopia, avohaavat.

MUUTA:
Perinteistä kiinalaista lääketiedettä, alunperin suunniteltu kiputilojen hoitoon. Hyödynnän meridiaaniratoja ja niillä sijaitsevia akupunktiopisteitä.

Suositus käydä hoidossa 3x tiheämmin tai ylläpitävästi kerran kuukaudessa. Tehdään hoitopöydällä alusvaatteissa. Hoidossa käytetään öljyä. Voi jäädä punoitusta ihoon muutamaksi päiväksi (ei kasvoille).

Guasha
intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta

60 min 45 €

Hierotaan hartiat, lavat, niska, kallonpohja, pää ja kasvot käyttäen öljyä.  Loppuun kevyt kasvojen guasharullaus. Hyödynnän akupunktiopisteitä. Tehdään hoitopöydällä maaten tai penkillä istuen.

HYÖDYT

– Neste-ja verenkierron voimistuminen
– hiusjuuren aktivoiminen
– lihaskireyksien väheneminen.
– Rentouttava mielelle ja keholle, voimaannuttava hoitomuoto!

ESTE HOIDOLLE
Aivoverenkiertohäiriöt, akuutti tulehdus suurella alueella, syöpä tai muu vakava sairaus, tarttuva ihotauti, verenohennuslääkkeet tai sydämentahdistin, raskauden ensimmäinen kolmannes.

Imukuppihieronta ja kuivakuppaus

Koko keholle 90 min 65 €

Imukuppihieronnassa/liukukuppauksessa tavoitteena on lihasten, lihaskalvojen sekä ihon stimuloiminen. Liukukuppauksessa lihakset hierotaan kupeilla ja kuivakuppauksessa ne jätetään keholle vaikuttamaan. Hoito sisältää molemmat menetelmät. Hoito perustuu kupin muodostamaan alipaineeseen mikä nappaa lihaksen pinnalla olevaan fasciakalvoon. Tällöin nesteet ja verenkierto pääsevät liikkumaan vapaammin ja lihas rentoutuu. Kupataan lihaksien fasciaa ja niiden jännityksiä, stimuloidaan akupunktiopisteitä ja meridiaanikanavia. Mukava, tehokas hoito stressistä kärsiville, urheilijoille ja jos kärsit nivel-tai lihaskivuista. Aktivoi aineenvaihduntaa,verenkiertoa. Tehdään koko kropalle öljyn kanssa, lukuunottamatta päätä.

imukuppihieronta
Hoitola Mantra Kiinalainen käsi- ja jalkahieronta

Kiinalainen käsi- ja jalkahieronta

120 min 89 €

Kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva jalka- ja käsihieronta tehdään kyynärpäästä ja polvesta alaspäin hyödyntäen kehon akupunktiopisteitä ja meridiaaneja eli energiakanavia.

 Hieronnan ohella hyödynnetään kuivakuppausta, moxibustiota sekä gua shaa. Tehdään myös yrttinen jalkakylpy.

ESTE HOIDOLLE
 Raskauden eka kolmannes, tuoreet vammat /venähdykset hoidettavalla alueella, tulehdussairaudet, irtoluomet joita ei voi kiertää, vakavat sairaudet kuten syöpä tai vaikea diabetes/sydänsairaudet, flunssaoireet.

Kuumakivihieronta

Koko keholle 90 min 69 €

TERVEYSVAIKUTUKSET:

– Nestekierto kolminkertaistuu, lämpö tehostaa ja nopeuttaa aineenvaihduntaa sekä lievittää stressiä.
– Herättää kehon oman älykkyyden, muistin siitä kuinka sen tulee toimia.
– Tension neck / jännityspäänsärky, niskakipu, iskiasvaivat
– Rannekanavan oireyhtymä, tennis-ja golfkyynärpää, jännetuppitulehdus
– Lämpö pysyy lihaksissa 2-3 vrk, todella rentouttava hoito lihaksille ja mielelle.
– Urheilijoille loistava tuki palautumiseen
– Kosketusterapiaa parhaimmillaan

 

ESTE HOIDOLLE / KONTRAIDIKAATIOT:
Irtoluomet, vaikeat ihosairaudet, syöpä/vakava sairaus, verenohennuslääkkeet / sydämentahdistin jos et ole tottunut hoitoihin, suonikohjut (kevyempi sively käy), kuume, vaikea sydänsairaus, raskauden

eka kolmannes, hyvin ohuelle iholle testataan hoitoa varovasti (esim. jos käytät kortisonia/aspiriinia säännöllisesti), vammat / venähdykset voidaan jättää paikallisesti hoitamatta tai hoitaa kylmillä kivillä (voivat tuoda helpotusta).

Jos oma sairautesi mietityttää, kysy asiasta ensisijaisesti omalta lääkäriltäsi.

MUUTA:
Yli 5000 vuotta vanha hoitomuoto jonka juuret Hawaijilta, Tiibetistä ja Intiasta. Osa itämaista lääketiedettä. Hyödynnän kiinalaisen lääketieteen meridiaaniratoja ja niillä sijaitsevia akupunktiopisteitä. 

Suositus käydä hoidossa 3x tiheämmin tai ylläpitävästi kerran kuukaudessa. Tehdään hoitopöydällä alusvaatteissa. Hoidossa käytetään öljyä.

kuumakivihieronta koko keholle
Reiki

Reiki -energiahoito

n. 60 min 45 €

Alkuperäinen Mikao Usuin reiki, luontaisen parantamisen menetelmä jolla tasapainotetaan energiakanavia eli chakroja sekä avataan energialukkoja. Äärimmäisen rentouttavaa, saa aikaan vain hyvää reikihoitajan toimiessa kanavana reiki-energialle (ei anna omaa energiaa tai vastaanota sinun).

Hoito tapahtuu täysin pukeissa hoitopöydällä. Hoitaja käy läpi asiakkaan chakrat ja energeettiset alueet pitämällä käsiä kevyesti kosketuksissa tai auralla. Chakratulkinta sanallisesti ja halutessa sähköpostiin.

ESTE HOIDOLLE / KONTRAIDIKAATIOT:
Psykoosi

MUUTA:
Suositus käydä 3x sarjana tiiviimmin tai 1x / kk ylläpitävästi.

Reiki -etähoitona

30 min 25 €

Koska reikienergia ei ole sidoksissa aikaan eikä paikkaan, voidaan sitä antaa myös etänä.
Kaukoreikissä sovitaan aika etänä tapahtuvalle reikihoidolle. Otan yhteyttä kun maksu näkyy.
Olethan hoidon aikana paikassa jossa pystyt hyvin keskittymään reikin vastaanottamiseen.
Hoitoon kuuluu keskustelu tilanteestasi ennen hoitoon ryhtymistä ja ajatuksien vaihto hoidon jälkeen.

ESTE HOIDOLLE / KONTRAIDIKAATIOT:
Psykoosi

MUUTA:
Jos haluat säännöllisen etäreikin kerran viikossa voit maksaa kuukausihinnan 80 €

etäreiki
Rentouttava yläkropan hieronta

Klassinen hieronta (edulliset hinnat 6.10 asti)

30min (esim.niska-hartia) 15€

60min (esim. selkä+jalat) 25€

90min (koko keho) 35€

Hierontaan voi ottaa lisäpalveluna esim. gua shaa, kuivakuppausta, päähierontaa, yrttinyyttihierontaa

HYÖDYT:
– Mielen ja kehon rentoutuminen
– Lihaskireyksien väheneminen
– Neste-ja verenkierron vilkastuminen.

ESTE HOIDOLLE
Syöpä hoitovaiheessa, tarttuvat ihosairaudet, ihotulehdukset, kuume, flunssa, laskimotukokset ja suonikohjut hierottavalla alueella, tuoreet vammat hierottavalla alueella esim murtuma, avohaava

Mammahieronta

30min 15€ (halutessa myös 60min aika)

Äitiyshieronnassa yhdistyvät hierontatekniikat jotka auttavat lieventämään jännitteitä ja stressiä. Lisäpalveluna akupainanta/moxibustio akupunktiopisteille auttamaan synnytyksen käynnistymisessä rv38->

Hoitola Mantra koko kehon hieronta
Shiatsu

Shiatsu -akupainanta

Koko keholle 90 min 65 €

Shiatsu on japanilainen manipulaatiohoitomuoto jonka juuret ovat perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä. Hoidossa tehdään rentouttavaa akupainantaa peukaloiden, sormien ja kämmenten avulla energiakanavilla sijaitseville akupisteille. Käydään läpi koko keho pääläelta varpaisiin. Lisäksi hoito sisältää hierontaa, venyttelyjä ja heilutteluja.
 
Asiakas makaa lattiatasossa futon-patjalla. Pue ylle mukavat, joustavat vaatteet. Erittäin hyvä stressin purkamiseen. Lempeä, rauhoittava, korjaava, tyynnyttävä koko kehon hoito.
 
ESTE HOIDOLLE
Syöpä ja vakavat sairaudet, tarttuvat ihosairaudet, flunssaoireet. Mainitse tekonivelistä, vammoista, kulumista.

Yrttinyyttihieronta

Koko keholle 60 min 65 €

Yrttinyytit ovat kankaasta tehtyjä nyyttejä  joiden sisällä on hyvää tekeviä yrttejä. Yrteistä erittyy eteeristä öljyä joka imeytyy käsiteltävään alueeseen sekä pääset nauttimaan ihanasta tuoksumatkasta. Nyyttien ja kuuman öljyn yhdistelmä rentouttaa lihakset ja pienet kiputilat tehokkaasti. Hoito tehdään hieroen, sivellen ja paukutellen koko keholle.
 

VAIKUTUKSET

– Stressin poisto
– Kokonaisvaltainen rentoutuminen
– Unenlaadun positiiviset vaikutukset
– Energian lisääntyminen rentoutumisen kautta
– Vähentää lihaskireyksiä ja lievittää lihaskipuja
– Tehostaa kuona-aineiden poistumista kehosta nestekierron vilkastumisen ansiosta
– Keventää raskasta oloa kehossa
– Puhdistaa ihoa vilkastuttaen verenkiertoa

Yrtteinä: mesiangervo, puna-apila, kehäkukka, mustaviinimarjanlehti. Kerro ajoissa jos jokin näistä ei sovi!

 

ESTE HOIDOLLE

Tuntopuutos tai et tunne lämpötilaa, raskaus, syöpä ja muut vakavat sairaudet, hyvin ohut iho, tarttuvat ihosairaudet, allergiat mainituille yrteille, flunssaoireet. Selvitäthän lääkitystesi  yhteensopivuuden yrttien kanssa, huom. myös homeopaattiset lääkitykset.
yrttinyyttihieronta

Immuniteetin tehostaminen moxibustiolla ja akupainannalla

45min 40€

Moxibustio on kiinalainen akupunktion muoto jossa hoitolahiilellä (alunperin kuivatulla pujolla) lämmitetään akupunktiopisteitä. Hiili ei osu ihoon. Hoidossa keskitytään kuuteen immuniteettia stimuloivaan akupunktiopisteeseen hieromalla niitä käsin ja lämmittämällä moxalla.

 

ESTE HOIDOLLE

Tuntopuutos tai et tunne lämpötilaa, raskaus, en suosittele moxan savun vuoksi kaikista tuoksuherkimmille.
Väsyneiden jalkojen hemmotteluhoito

Väsyneiden jalkojen hemmotteluhoito

60 min 55 €

Käsitellään jalat reisistä varpaisiin hyödyntäen rentouttavaa hierontaa, kuivaharjausta, gua shaa, kuumia kiviä sekä yrttinyyttikäsittelyä.

Sisältää yrttikylvyn jaloille sekä öljyämisen ja jalkavoiteen.

HYÖDYT

– Rentouttaa lihaskireyksiä ja mieltä
– kevyttä fasciakäsittelyä
– vilkastuttaa verenkiertoa ja on lempeä hemmottelu väsyneille jaloille. 

ESTE HOIDOLLE

Kerro ennalta jos olet allerginen jollekin yrtille, suonikohjut, hyvin ohut iho, tarttuvat ihosairaudet, tuoreet vammat, infektiotaudit, vakava sairaus, raskaus, imetys