Hoitola Mantra

Palvelut

Aromahoito

60min 59€

Hoito tehdään pääosin jalkateriin ja selkään hoitopöydällä. Aromaattisessa hoidossa tehostetaan immuuniteettia ja aineenvaihduntaa useilla niihin suuntautuvilla eteerisillä öljyillä sekä rentoutetaan kehoa akupainannalla ja mukailemalla Lakota-intiaanien sulkasivelyhoitoa. Selkä, hartiaseutu ja niska hierotaan myös klassisin ottein kallonpohjaan saakka, öljyjen kera.
 
ESTE HOIDOLLE
Raskaus, imetys.  Niskavammat (mainitse), verisuonitukokset, sydänsairaudet, vakavat sairaudet esim syöpä, vaikeat ihosairaudet, ihotulehdukset tai allergiat yrteille; meirami, timjami, oregano, piparminttu, basilika.
Aromahoito
Bambuhieronta

Bambuhieronta

Koko keholle 60min 69€

HYÖDYT
Bambuhieronta on tehokas ja kokonaisvaltainen hoitomuoto jossa eri pituisilla  bambukepeillä käsitellään koko keho. Hoitoon sisältyy myös venytyksiä. Voidaan tehdä hyvinkin kehonhuollollisesti tai halutessa myös kevyesti sivellen.

Hoitomuodolla on pitkäkestoinen stressiä ja lihasjännityksiä lievittävä vaikutus ja se aktivoi myös verenkiertoa ja nestekiertoa. Loistavaa fasciakäsittelyä. Hoidossa käytetään ravitsevaa bambuöljyä ja -voidetta.

ESTE HOIDOLLE
Syöpä ja muut vakavat sairaudet, kerro tekonivelistä ja vammoista, suonikohjut vain sivellen, tarttuvat ihosairaudet, tulehdustilat ja flunssaoireet ja raskaus.
 
MUUTA
Bambukeppi-hieronta on peräisin Kiinasta, Indokiinasta ja Thaimaasta

Guasha

Koko keholle 90min 69€

TERVEYSVAIKUTUKSET:
Koko kehon käsittely Gua Sha-lastoilla ja kammoilla sivelemällä ja rapsuttelemalla. Tehostaa hyvin nestekiertoa ja verenkiertoa Rentouttaa niin lihaksia kuin mieltä. Keholle napakampi, kasvoille tarkoituksena lihasten rentouttaminen ja jännitystilojen purku sekä mikroverenkierron parantaminen, kiinteyttäminen ja pöhötysten poistaminen. Lempeää fasciakäsittelyä. Paikoin myös hierotaan kevyesti klassisen hieronnan ottein ennen guashaamista.

ESTE HOIDOLLE / KONTRAIDIKAATIOT:
Raskauden eka kolmannes, irtoluomet joita ei voi kiertää, vakavat sairaudet kuten syöpä tai vaikea diabetes, hyvin ohut iho, tulehdussairaudet, tuoreet vammat ja venähdykset, märkivä atopia, avohaavat.

MUUTA:
Perinteistä kiinalaista lääketiedettä, alunperin suunniteltu kiputilojen hoitoon. Hyödynnän meridiaaniratoja ja niillä sijaitsevia akupunktiopisteitä sekä klassista hierontaa.

Suositus käydä hoidossa 3x tiheämmin tai ylläpitävästi kerran kuukaudessa. Tehdään hoitopöydällä alusvaatteissa. Hoidossa käytetään öljyä. Voi jäädä punoitusta ihoon muutamaksi päiväksi (ei kasvoille).

Guasha
intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta

60min 45 €

Hierotaan hartiat, lavat, niska, kallonpohja, pää ja kasvot käyttäen öljyä.  Loppuun kevyt kasvojen guasharullaus. Hyödynnän akupunktiopisteitä ja klassisen hieronnan otteita. Tehdään hoitopöydällä maaten tai penkillä istuen.

HYÖDYT

– Neste-ja verenkierron voimistuminen
– hiusjuuren aktivoiminen
– lihaskireyksien väheneminen.
– Rentouttava mielelle ja keholle, voimaannuttava hoitomuoto!

ESTE HOIDOLLE
Aivoverenkiertohäiriöt, akuutti tulehdus suurella alueella, syöpä tai muu vakava sairaus, tarttuva ihotauti, verenohennuslääkkeet tai sydämentahdistin, raskauden ensimmäinen kolmannes.

Imukuppihieronta ja kuivakuppaus

Koko keholle 90 min 69€

Imukuppihieronnassa/liukukuppauksessa tavoitteena on lihasten, lihaskalvojen sekä ihon stimuloiminen. Liukukuppauksessa lihakset hierotaan kupeilla ja kuivakuppauksessa ne jätetään keholle vaikuttamaan. Hoito sisältää molemmat menetelmät. Hoito perustuu kupin muodostamaan alipaineeseen mikä nappaa lihaksen pinnalla olevaan fasciakalvoon. Tällöin nesteet ja verenkierto pääsevät liikkumaan vapaammin ja lihas rentoutuu. Kupataan lihaksien fasciaa ja niiden jännityksiä, stimuloidaan akupunktiopisteitä ja meridiaanikanavia. Mukava, tehokas hoito stressistä kärsiville, urheilijoille ja jos kärsit nivel-tai lihaskivuista. Aktivoi aineenvaihduntaa,verenkiertoa. Tehdään koko kropalle öljyn kanssa, lukuunottamatta päätä. Hyödynnetään myös klassisen hieronnan oppeja.

imukuppihieronta
Hoitola Mantra Kiinalainen käsi- ja jalkahieronta

Kiinalainen käsi- ja jalkahieronta

Yhteishoitona 120min 89€ tai jompikumpi hoito yksittäin 60min 55€

Kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva jalka- ja käsihieronta tehdään kyynärpäästä ja polvesta alaspäin hyödyntäen kehon akupunktiopisteitä (painamalla/hieromalla) ja meridiaaneja eli energiakanavia sekä erilaisia hierontatekniikoita. Hieronnan ohella hyödynnetään kuivakuppausta, moxibustiota sekä gua shaa. Yhteishoidossa 120min tehdään myös yrttinen jalkakylpy. Käytetään frantsilan yrttiöljyjä hellimässä ihoa.

ESTE HOIDOLLE
 Raskauden eka kolmannes, tuoreet vammat /venähdykset hoidettavalla alueella, tulehdussairaudet, irtoluomet joita ei voi kiertää, vakavat sairaudet kuten syöpä tai vaikea diabetes/sydänsairaudet, flunssaoireet, jalkahoidossa suonikohjut (myös leikatut)

Kuumakivihieronta

Koko keholle 90min 72€

TERVEYSVAIKUTUKSET:

– Nestekierto kolminkertaistuu, lämpöhoito tehostaa ja nopeuttaa aineenvaihduntaa sekä lievittää stressiä.
– Herättää kehon oman älykkyyden, muistin siitä kuinka sen tulee toimia.
– Tension neck / jännityspäänsärky, niskakipu, iskiasvaivat
– Rannekanavan oireyhtymä, tennis-ja golfkyynärpää, jännetuppitulehdus
– Lämpö pysyy lihaksissa 2-3 vrk, todella rentouttava hoito lihaksille ja mielelle.
– Urheilijoille loistava tuki palautumiseen
– Kosketusterapiaa parhaimmillaan, hyödynnän myös klassisen hieronnan oppeja hieronnassa

 

ESTE HOIDOLLE / KONTRAIDIKAATIOT:
Irtoluomet, vaikeat ihosairaudet, syöpä/vakava sairaus, verenohennuslääkkeet / sydämentahdistin jos et ole tottunut hoitoihin, suonikohjut (kevyempi sively käy), kuume, vaikea sydänsairaus, raskauden

eka kolmannes, hyvin ohuelle iholle testataan hoitoa varovasti (esim. jos käytät kortisonia/aspiriinia säännöllisesti), vammat / venähdykset voidaan jättää paikallisesti hoitamatta tai hoitaa kylmillä kivillä (voivat tuoda helpotusta).

Jos oma sairautesi mietityttää, kysy asiasta ensisijaisesti omalta lääkäriltäsi.

MUUTA:
Yli 5000 vuotta vanha hoitomuoto jonka juuret Hawaijilta, Tiibetistä ja Intiasta. Osa itämaista lääketiedettä. Hyödynnän kiinalaisen lääketieteen meridiaaniratoja ja niillä sijaitsevia akupunktiopisteitä sekä klassista hierontaa. Käytössä lähes 100 kiveä, basalttikiviä, puolijalokiviä, gua sha-kiviä yms.

Suositus käydä hoidossa 3x tiheämmin tai ylläpitävästi kerran kuukaudessa. Tehdään hoitopöydällä alusvaatteissa. Hoidossa käytetään öljyä.

kuumakivihieronta koko keholle
Reiki

Reiki -energiahoito

n. 60 min 45 €  (Mahdollista myös etänä 30min 25€)

Alkuperäinen Mikao Usuin reiki, luontaisen parantamisen menetelmä jolla tasapainotetaan energiakanavia eli chakroja sekä avataan energialukkoja. Äärimmäisen rentouttavaa, saa aikaan vain hyvää reikihoitajan toimiessa kanavana reiki-energialle (ei anna omaa energiaa tai vastaanota sinun).

Hoito tapahtuu täysin pukeissa hoitopöydällä. Hoitaja käy läpi asiakkaan chakrat ja energeettiset alueet pitämällä käsiä kevyesti kosketuksissa tai auralla. Chakratulkinta sanallisesti ja halutessa sähköpostiin.

Koska reikienergia ei ole sidoksissa aikaan eikä paikkaan, voidaan sitä antaa myös etänä.
Kaukoreikissä sovitaan aika etänä tapahtuvalle reikihoidolle.

ESTE HOIDOLLE / KONTRAIDIKAATIOT:
Psykoosi

MUUTA:
Suositus käydä 3x sarjana tiiviimmin tai 1x / kk ylläpitävästi.

Ayurvedinen pää-ja kasvohoito

60min 50€

Hierotaan pään marmapisteiden lisäksi mm. niskaa, kasvoja ja selkärangan aluetta. Hoito vilkastuttaa verenkiertoa. Marmapisteiden käsittelyssä tuetaan näkökykyä, kuulo- ja hajuaistia. Rentouttava hieronta aktivoi hermojärjestelmää ja tämän on koettu helpottavan mm.päänsärkyjä. Käytetään Frantsilan ayurvedisiä öljyjä joista valittavana hoitoon Rauhaa, Tasapainoa tai Virkeyttä.
 

ESTE HOIDOLLE / KONTRAIDIKAATIOT:
Raskauden 1/3, imetys, vakavat sairaudet (kysy), tarttuvat ihosairaudet ja tulehdustilat, flunssa ja korona.

MUUTA:
Tehdään istuen ja hoitopöydällä maaten. Hoito on kotoisin Intiasta jossa Ayurveda eli Elämän tiede kehoittaa hieromaan pään aluetta päivittäin osana arkea jotta stressi ja lihasjännitykset laukeavat ja energia virtaa vapaasti.

etäreiki
Rentouttava yläkropan hieronta

Klassinen hieronta

30min (esim.niska-hartia) 30€

60min (esim. selkä/niska-hartia+jalat takaa) 50€

90min (koko kehon läpikäynti tai täsmällisemmin esim selkä-jalat tai kädet) 65€

120min (koko keho perusteellisesti) 80€

Hierontaan voi ottaa lisäpalveluna esim. lymfaattista kinesioteippausta, nivelmobilisointia, gua shaa, kuivakuppausta, päähierontaa, yrttinyyttihierontaa, reikiä…

HYÖDYT:
– Mielen ja kehon rentoutuminen
– Lihaskireyksien väheneminen
– Neste-ja verenkierron vilkastuminen.

ESTE HOIDOLLE
Syöpä hoitovaiheessa, tarttuvat ihosairaudet, ihotulehdukset, kuume, flunssa, laskimotukokset ja suonikohjut hierottavalla alueella, tuoreet vammat hierottavalla alueella esim murtuma, avohaava

Mammahieronta

30min 30€ (…-60min)

Äitiyshieronnassa yhdistyvät hierontatekniikat jotka auttavat lieventämään jännitteitä ja stressiä. Lisäpalveluna akupainanta/moxibustio akupunktiopisteille auttamaan synnytyksen käynnistymisessä rv38-> Voit myös valita 60min hieronnan kohdasta Klassinen hieronta 60min ja laittaa viestikenttään maininnan ”mammahieronta” jos haluat pidemmän ajan. Hinta 60min 50€

Hoitola Mantra koko kehon hieronta
Shiatsu

Shiatsu -akupainanta

Koko keholle 90 min 69€

Shiatsu on japanilainen manipulaatiohoitomuoto jonka juuret ovat perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä. Hoidossa tehdään rentouttavaa akupainantaa peukaloiden, sormien ja kämmenten avulla energiakanavilla sijaitseville akupisteille. Käydään läpi koko keho pääläelta varpaisiin. Lisäksi hoito sisältää hierontaa, venyttelyjä ja heilutteluja.
 
Asiakas makaa lattiatasossa futon-patjalla. Pue ylle mukavat, joustavat vaatteet. Erittäin hyvä stressin purkamiseen. Lempeä, rauhoittava, korjaava, tyynnyttävä koko kehon hoito.
 
ESTE HOIDOLLE
Syöpä ja vakavat sairaudet, tarttuvat ihosairaudet, flunssaoireet. Mainitse tekonivelistä, vammoista, kulumista.

Yrttinyyttihieronta

Koko keholle 60 min 69 €

Yrttinyytit ovat kankaasta tehtyjä nyyttejä  joiden sisällä on hyvää tekeviä yrttejä. Yrteistä erittyy eteeristä öljyä joka imeytyy käsiteltävään alueeseen sekä pääset nauttimaan ihanasta tuoksumatkasta. Nyyttien ja kuuman öljyn yhdistelmä rentouttaa lihakset ja pienet kiputilat tehokkaasti. Hoito tehdään hieroen, sivellen ja paukutellen koko keholle. Hyödynnetään klassisen hieronnan oppeja.
 

VAIKUTUKSET

– Stressin poisto
– Kokonaisvaltainen rentoutuminen
– Unenlaadun positiiviset vaikutukset
– Energian lisääntyminen rentoutumisen kautta
– Vähentää lihaskireyksiä ja lievittää lihaskipuja
– Tehostaa kuona-aineiden poistumista kehosta nestekierron vilkastumisen ansiosta
– Keventää raskasta oloa kehossa
– Puhdistaa ihoa vilkastuttaen verenkiertoa

Yrtteinä: mesiangervo, puna-apila, kehäkukka, mustaviinimarjanlehti. Kerro ajoissa jos jokin näistä ei sovi!

 

ESTE HOIDOLLE

Tuntopuutos tai et tunne lämpötilaa, raskaus, syöpä ja muut vakavat sairaudet, hyvin ohut iho, tarttuvat ihosairaudet, allergiat mainituille yrteille, flunssaoireet. Selvitäthän lääkitystesi  yhteensopivuuden yrttien kanssa, huom. myös homeopaattiset lääkitykset.
yrttinyyttihieronta

Immuniteetin tehostaminen moxibustiolla ja akupainannalla

45min 40€

Moxibustio on kiinalainen akupunktion muoto jossa hoitolahiilellä (alunperin kuivatulla pujolla) lämmitetään akupunktiopisteitä. Hiili ei osu ihoon. Hoidossa keskitytään kuuteen immuniteettia stimuloivaan akupunktiopisteeseen hieromalla niitä käsin ja lämmittämällä moxalla.

 

ESTE HOIDOLLE

Tuntopuutos tai et tunne lämpötilaa, raskaus, en suosittele moxan savun vuoksi kaikista tuoksuherkimmille.
Väsyneiden jalkojen hemmotteluhoito

Väsyneiden jalkojen hemmotteluhoito

60 min 50 €

Käsitellään jalat reisistä varpaisiin hyödyntäen klassista hierontaa, kuivaharjausta, gua shaa sekä kuumia kiviä.

Sisältää yrttikylvyn jaloille sekä öljyämisen ja jalkavoiteen.

HYÖDYT

– Rentouttaa lihaskireyksiä ja mieltä
– kevyttä fasciakäsittelyä
– vilkastuttaa verenkiertoa ja on lempeä hemmottelu väsyneille jaloille. 

ESTE HOIDOLLE

Kerro ennalta jos olet allerginen jollekin yrtille, suonikohjut, hyvin ohut iho, tarttuvat ihosairaudet, tuoreet vammat, infektiotaudit, vakava sairaus, raskaus, imetys