Hoitola Mantra

Mantrasta

Riikka Happo

Oli aika, jolloin minulla oli sata rautaa tulessa enkä osannut rentoutua mitenkään, missään enkä milloinkaan. Löysin itselleni avun rentoutushoidoista ja ohjatusta rentoutumisesta. Aluksi opiskelin rentoutusohjausta sekä erilaisia perinteisiä luontaishoitoja silkasta mielenkiinnosta, kunnes ymmärsin, että rentoutusmaailmasta oli tullut minulle intohimo ja elämäntapa. Rentoutuminen, kaikessa laajuudessaan, tekee hyvää mielen lisäksi myös keholle ja koko elämänlaadulle.

Käytännössä tein itselleni työn omista haasteistani, kun löysin oikeat ja toimivat tavat elää sellaista elämää, jota olin aina kaivannut. Hoitola Mantra avasi ovensa kesäkuussa 2020. Suuren surun kohtaaminen omassa elämässäni pisti myös miettimään, mitä omalta elämältäni haluan ja toisaalta myös toteuttamaan haaveeni.

Hoitola Mantra syntyi puhtaasti oman hyvinvointini kasvun kautta ja minulle oli hyvin pian selvää, että haluan jakaa tästä hyvästä myös muille. Hyödyntääkseni paremmin rentoutusmaailmaa olen syventänyt osaamistani myös rentoutusvalmentajana.

 

 

Riikka Happo